e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Φωτιά ξέσπασε στο ελληνικό Γηροκομείο Βαλουκλή στην Κωνσταντινούπολη

Φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι, τοπική ώρα, της Πέμπτης, 4 Αυγούστου, στο ιστορικό Γηροκομείο Βαλουκλή της Πόλης.

Για την κατάσβεση επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu, ενώ το ίδρυμα έχει εκκενωθεί, με τους ασθενείς να έχουν παραπεμφθεί σε άλλα ιδρύματα της περιοχής.

Το Anadolu, επικαλούμενο κρατικούς αξιωματούχους της Κωνσταντινούπολης, μεταδίδει ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θάνατοι ή τραυματισμοί λόγω της πυρκαγιάς και ότι σχεδόν 80 ασθενείς έχουν μεταφερθεί σε άλλα ιδρύματα της περιοχής.

Ο καπνός που προκλήθηκε από τη φωτιά στο ιστορικό κτίριο φάνηκε από πολλές συνοικίες της Κωνσταντινούπολης.

Οι πυροσβέστες συνεχίζουν να επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: