e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Μονή Υψενής Ρόδου: Τα λαμπρά Εγκαίνια Ναού Οσίου Μελετίου [πλήρες video: 5.30 ώρες]

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα και την αθρόα συμμετοχή του πληρώματος της τοπικής μας Εκκλησίας πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια του νεόδμητου ιερού Ναού του Οσίου Μελετίου (νέου Καθολικού) στην ιερά Μονή Υπεραγίας Θεοτόκου Υψενής, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022.

Στα Εγκαίνια προσκλήθηκαν και συμμετείχαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Ειρηνουπόλεως κ. Δημήτριος, Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος, Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, Νουβίας κ. Σάββας, Σύμης κ. Χρυσόστομος και Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρων, οι Θεοφ. Επίσκόποι Τζίντζας και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος, Στρατονικείας κ. Στέφανος και Ολύμπου κ. Κύριλλος, Αγιορείτες Ηγούμενοι (Ιβήρων κ. Ναθαναήλ, Σίμωνος Πέτρας κ. Ελισσαίος και Σταυρονικήτα κ. Τύχων), Ηγούμενοι άλλων Μονών, πολλοί Κληρικοί από την ιερά Μητρόπολη Ρόδου και άλλες Μητροπόλεις, Μοναχοί και Μοναχές από διάφορα Μοναστήρια της πατρίδας μας και του εξωτερικού.

Πλούσιο ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό δημοσιεύσαμε ΕΔΩ!

ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 5.30 ΩΡΩΝ, από το ΘΑΡΡΙ TV:





Δεν υπάρχουν σχόλια: