e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Αύριο στο Βανάτο: Συνεορτασμός Αγ. Χρυσοστόμου και Μηνά - Μνημόνευση Αρχιεπισκόπου Κύπρου (13.11.22)

Αύριο, Κυριακή Η΄ Λουκά, 13η Νοεμβρίου 2022, ημέρα κατά την οποίαν η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, στον Ναό της Φανερωμένης, εδώ στο Βανάτο Ζακύνθου, θα τιμήσουμε μεθεορτίως και την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά, του οποίου Εικόνισμα έχει από ετών δωρίσει στην Ενορία μας μια ευσεβέστατη Οικογένεια. Θα γίνει και Αρτοκλασία.

Προ της απολύσεως θα ψαλεί Τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής τού σήμερα κηδευθέντος Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β΄, ο οποίος θα είχε τα ονομαστήριά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: