e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Αρχιερατική Λειτουργία για την Αγία Αικατερίνη στο Malvern της Μελβούρνης

Με λαμπρότητα εορτάστηκε στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Μελβούρνης η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης, με επίκεντρο τον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ιερό Ναό στο προάστιο Malvern.

Ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Μελβούρνης, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, την παραμονή της εορτής χοροστάτησε κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό, ενώ την κυριώνυμο ημέρα προεξήρχε της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, παρουσία πλήθους ενοριτών.

Ο Θεοφιλέστατος μίλησε καταλλήλως στο εκκλησίασμα για την τιμώμενη Αγία Μεγαλομάρτυρα Αικατερίνη, ενώ μετέφερε τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου.

Περισσότερες φωτογραφίες:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: