e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Τηλεφωνική επικοινωνία Οικουμενικού Πατριάρχου και Πατριάρχου Αντιοχείας


Η Α. Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Μακ. Πατριάρχη Αντιοχείας κ. Ιωάννη Ι΄, και του εξέφρασε και προφορικώς τη συμπαράσταση του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την ανείπωτη τραγωδία που προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός στη νοτιοανατολική Τουρκία και στη βόρεια Συρία, σε περιοχές που υπάγονται εκκλησιαστικώς στη δικαιοδοσία του Πατριαρχείου Αντιοχείας. 
        Ο Παναγιώτατος δήλωσε την προθυμία και την ετοιμότητα του Οικουμενικού Θρόνου να συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο στη στήριξη των Ορθοδόξων αδελφών μας, που διαβιούν στις πληγείσες περιοχές, καθώς και κάθε δοκιμαζόμενου από το σεισμό συνανθρώπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: