e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Κυριακή Ορθοδοξίας 2023 στον Ναό Αγ. Τριάδος Richmond Μελβούρνης

Με λαμπρότητα εορτάστηκε στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Μελβούρνης η Κυριακή της Ορθοδοξίας, κατά την οποία τιμάται ο θρίαμβος της Ορθοδοξίας και η Αναστήλωση των Ιερών Εικόνων. Επίκεντρο του εορτασμού αποτέλεσε ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος, στο Richmond, όπου ιερούργησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, πλαισιούμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ και τον Ιερατικώς Προϊστάμενο, π. Εμμανουήλ Ιωαννίδη.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος κ. Κυριακός μετέφερε στο εκκλησίασμα τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, ενώ κατόπιν πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση στων Ιερών Εικόνων.

Περισσότερες φωνογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια: