e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Ο Μητροπολίτης Σουηδίας στο Γραφείο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυϊας κ. Κλεόπας, ευρισκόμενος στην Αθήνα, επισκέφθηκε την Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2023, το Γραφείο Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Γραφείου, Σεβ. Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο.

Ο Μητροπολίτης Σουηδίας επέδωσε στον Σεβασμιώτατο Λαοδικείας το νέο του πόνημα, με τίτλο «Ανέκδοτες επιστολές Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως». Πρόκειται για μία δίτομη μελέτη, που περιλαμβάνει την ανέκδοτη αλληλογραφία του Αγίου Νεκταρίου, την οποία απέστειλε σε διάφορα πρόσωπα κατά την δεκατετραετή διακονία του ως Διευθυντού της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής.

Η έκδοση είναι της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: