e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Κωνσταντινούπολη: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στη συναυλία του Μανώλη Μητσιά

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος τίμησε την Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου, δια της υψηλής παρουσίας Του, την συναυλία που πραγματοποιήθηκε στην Αστική Σχολή Γαλατά, κατά την οποία συνέπραξε ο δημοφιλής τραγουδιστής Μανώλης Μητσιάς με την Γυναικεία Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος».

Την συναυλία διηύθυνε η χοράρχης κ. Μαρία Χαραλαμπίδου, καθηγήτρια φιλόλογος με Μάστερ (MSc) στην Ειδική Εκπαίδευση.

Την ξεχωριστή αυτή καλλιτεχνική εκδήλωση παρακολούθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο και χορηγός της εκδήλωσης, Άρχοντες της Μ.τ.Χ.Ε. και πολλοί ομογενείς.

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Ρακτιβάν








Δεν υπάρχουν σχόλια: