e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Μαχαιράδο Ζακύνθου: Παράκληση προς τους Αγ. Τιμόθεο και Μαύρα - Ομιλία για τον βίο και την πολιτεία τους


Δειλινό Κυριακής του Θωμά, 12ης Μαΐου 2024, στον πανηγυρίζοντα (εκ μεταφοράς από την Μεγάλη Παρασκευή), την μνήμη των Αγίων Τιμοθέου και Μαύρας, φερώνυμο Ναό του Μαχαιράδου Ζακύνθου. 
        Στο πλαίσιο και λήγοντος του εορτασμού, εψάλη Παρακλητικός Κανόνας προς τους καλλινίκους Αγίους, ο δε προσκληθείς Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, π. Παναγιώτης Καποδίστριας, ομίλησε με θέμα σχετικό με τους τιμωμένους Αγίους. [Το κείμενο της ομιλίας μπορείτε να το αναγνώσετε ΕΔΩ!].
        Ο οικείος Εφημέριος, π. Νικόλαος Μόνος, ευχαρίστησε θερμά τον π. Παναγιώτη για την πνευματική ευκαιρία που έδωσε στην Ενορία, με την επίσκεψη και ομιλία του.

 
































Δεν υπάρχουν σχόλια: