e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2007

Για την περιοδική έκδοση του Δήμου Αρκαδίων


Χαιρόμαστε πολύ, που η νέα Δημοτική Αρχή θέλησε να έχει άμεση επικοινωνία με τους συνδημότες μας, μέσω μιας περιοδικής έκδοσης υπό τον τίτλο "Δημοτική Ενημέρωση Αρκαδίων". Ήδη κυκλοφόρησε το δεύτερο τεύχος της (28 Ιουνίου 2007), καλαίσθητο, έγχρωμο, με μοντέρνα παρουσία και άκρως ενημερωτικό, το οποίο μάλιστα διανεμήθηκε δωρεάν πόρτα-πόρτα ανά τα δημοτικά διαμερίσματα.
Είναι η δεύτερη προσπάθεια κυκλοφορίας ενός πληροφοριακού εντύπου στον τόπο μας, μετά την παλαιότερη δική μας, δηλαδή το Ενοριακό μας Δελτίο "Ορθόδοξη Κατάρτιση", που τώρα πια έχει μετατραπεί σε διαδικτυακό.
Χαιρετίζουμε την καλή κι ελπιδοφόρα έκδοση του Δήμου μας, συγχαίρουμε από καρδιάς τους υπεύθυνους, εκφράζοντας παράλληλα τη βαθιά ικανοποίησή μας, διότι στη σελίδα 3, διαβάζουμε: "Εκπονούμε μελέτη για την ανάπλαση της πλατείας της Φανερωμένης και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα θα δημοπρατηθεί το έργο". Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα, διότι υποσχέσεις έχουν υπάρξει πολλές από πενταετίας, δηλαδή από την απελθούσα δημοτική αρχή και, παρά τις κατ' επανάληψιν προφορικές και γραπτές οχλήσεις μας προς εκείνους, ακόμη αναμένουμε... Ποτέ δεν είναι αργά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: