e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Μια πρώτη ξενάγηση στο νέο Δημαρχείο του Μπανάτου

Σήμερα, πολύ νωρίς το πρωί, είχαμε την ευκαιρία να έχουμε μια "πριβέ" ξενάγηση στο νέο Δημαρχείο μας, εδώ στο Μπανάτο - έδρα του Δήμου Αρκαδίων Ζακύνθου. Ξεναγός μας ο φιλοπρόοδος Δήμαρχος κ. Στέλιος Μποζίκης, ο οποίος δικαιολογημένα αισθάνεται υπερήφανος για την επίτευξη ενός τέτοιου μεγάλου έργου. Σημειωτέον, ότι αύριο το πρωί θα εγκαινιασθεί το Μέγαρο αυτό (κόσμημα για την περιοχή μας) με την παρουσία των Προκαθημένων της Ορθοδοξίας, οι οποίοι -ως γνωστόν- παρεπιδημούν, στο νησί και στον Δήμο μας.

Εκείνο πάντως που μάς κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον είναι, ότι το Δημαρχείο διακοσμήθηκε με έργα κορυφαίας Τέχνης, εννοώ Παιδικής Τέχνης και τούτο -κατά την προσωπική μας εκτίμηση- είναι θαυμαστό ως κίνηση, αλλά και ως αποτέλεσμα, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς παρακάτω. Οι λιλιπούτειοι ζωγράφοι είναι τα παιδιά του Ολοήμερου Πειραματικού Σχολείου "Παναγιώτης Χιώτης", που εδρεύει στο Μπανάτο. Τα έργα παρήχθησαν μάλιστα μετά από διαγωνισμό, τον οποίον προκήρυξε ο Δήμος ειδικά γι' αυτό τον σκοπό.
Εύγε στα παιδιά και στην Δημοτική Αρχή για την έμπνευση και το υπέροχο αποτέλεσμα!!! Θαυμάστε κι εσείς:

















1 σχόλιο:

Daniel είπε...

Καλορίζικο το νέο Δημαρχείο του Δήμου Αρκαδίων! Οφείλω να ομολογήσω, αρκετά εντυπωσιακό σαν κτίριο, σε διακόσμηση, και άνετους χώρους, από ό,τι διαπιστώνω από τις φωτγραφίες. Αρκετά εντπωσιακοί και οι γιορτασμοί για τα εγκαίνια.
Αρκεί, να μην μείνει μόνο στα πανηγύρια και στην επίδειξη χώρων και διακόσμισης, αλλά το ίδιο εντπωσιακή να είναι και η σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Και πάλι, καλορίζικο,
με αγάπη,
δ.μ.τ.