e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Φιλικά στην προξενική κατοικία



Χθες το βράδυ, προς τιμήν των εξ Ελλάδος φιλοξενουμένων της Ελληνικής Κοινότητας Τζάρμιστον και Περιχώρων του Γιοχάνεσμπουργκ, η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στην πόλη κ. Βασιλική Γούναρη, παρέθεσε δείπνο στην προξενική κατοικία.

Στον Δείπνο παρεκάθισαν επίσης διάφοροι παράγοντες της Ομογένειας, μεταξύ των οποίων ο ζωντανός μύθος των Ελλήνων στη Νότιο Αφρική και των αγωνιστών Αφρικανών κ. Γεώργιος Μπίζος, δικηγόρος και συνοδοιπόρος του Νέλσον Μαντέλα (στη φωτό δεξιά).

Από αριστερά, με τον κ. Πρέσβη της Ελλάδας στη Νότιο Αφρική, την κ. Πρόξενο και τον σύζυγό της.

Από δεξιά: Ο Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Τσαφταρίδης, ψυχή των εκδηλώσεων, ο Πρέσβης της Κύπρου στη Νότιο Αφρική, η Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Άρια Αγάτσα, και ο βιομήχανος κ. Μάριος Νομικός.





Στη φωτό, με τον κ. Γεώργιο Μπίζο, τον Πρέσβη της Σερβίας στη Νότιο Αφρική και τη σύζυγο τού δεύτερου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: