e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Καλλιτεχνικές φωτογραφίες από το χθεσινό Πανηγύρι του Μπανάτου






















Ο φίλος και αναγνώστης του ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ, καλός φωτογράφος Κώστας παρέστη χθες στο Πανηγύρι του Μπανάτου και αποτύπωσε με την δική του, ιδιαίτερη και καλλιτεχνική, ματιά την εορταστική ατμόσφαιρα της Ενορίας μας.
Ήδη ανέβασε όλο το φωτογραφικό υλικό στο flickr. Εμείς αναδημοσιεύουμε ορισμένες από αυτές. Εσείς μπορείτε να τις δείτε όλες, κάνοντας κλικ εδώ. Κώστα, σ' ευχαριστούμε!!! Πάντα να βιώνεις γιορτή!!!

1 σχόλιο:

kostas είπε...

π.Καποδιστρια,
σε εσας ανηκουν τα συγχαρητηρια,καθως θεωρω,οτι η εν γενει παρουσια σας στα πολιτιστικα(και οχι μονο)δρωμενα του νησιου μας,ειναι πραγματικη οαση...
Να ειστε παντα καλα και ευχομαι η Παναγια μας, να μας εχει ολους καλα...