e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ληστεία με απειλή μαχαιριού στο Μπανάτο


Αισθανόμαστε όλοι αφύλακτοι και ανυπεράσπιστοι... Τα μεσάνυχτα του προηγούμενου Σαββάτου προς την Κυριακή, δυο υπέργηροι συγχωριανοί μας είδαν τον Χάρο με τα μάτια τους, κατά το κοινώς λεγόμενο: Τρεις άγνωστοι με μαχαίρι εισέβαλαν στο μικρό σπίτι τους, στην περιοχή πίσω από το Δημαρχείο Αρκαδίων, τούς βρήκαν στον ύπνο και, απειλώντας τους με βαναυσότητα, απαίτησαν ό,τι πολύτιμο είχαν: Χρυσαφικά και χρήματα. Έντρομοι εκείνοι ανταποκρίθηκαν αμέσως, έδωσαν ό,τι είχαν στο σπίτι και ύστερα εξαφανίσθηκαν μες στο σκοτάδι, όπου είναι και η πραγματική θέση τους.

Σε αυτά τα έργα του σκοταδιού, αναρωτιόμαστε, ποιος θα ρίξει φως;;;;

4 σχόλια:

kiki είπε...

Άλλο και τούτο! Άντε να δούμε πού θα φτασουμε σ' αυτή τη χωρα...

daniel είπε...

Όταν σχολίασα στο φέις, δεν είχα προλάβει να διαβάσω όλη την είδηση, είναι απαράδεκτο και φοβερό κάτι τέτοιο!!! Θλίβεται η ψυχή μου και μόνο που σκέφτομαι τον τρόμο των δύο ηλικιωμένων!!!
Είναι δυνατόν μέσα στο πάλαι ποτέ φιλήσυχο χωριό μας να συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Θεός φυλάξει!!!!
Λυπάμαι, λυπάμαι ειλικρινά!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλοξενοι και φιλησυχοι οι Ζακυνθηνοι! Ο νους μας δεν δεχεται τετοιο βαθμο εγκληματικοτητας! Αγαπαμε την μορφωση και τον πολιτισμο σε σημειο που σιγα σιγα βαπτιζουμε και την μαφια αρχοντες, μονο που τωρα το εγκλημα χτυπαει την ιδια μας την πορτα.

π. Παναγιώτης Σπουργίτης είπε...

ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΤΥΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ. ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ...