e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Χθες, στους Α΄ Χαιρετισμούς στην Γκρενόμπλ / Hier vendredi, à Saint Georges de Grenoble






Από την Ιστοσελίδα των Ορθόδοξων Νέων του Ισέρ στη Γαλλία (Jeunes-orthodoxes-Isère) πληροφορούμαστε πώς η φιλική μας Ελληνορθόδοξη Κοινότητα της πόλης Grenoble, στις Γαλλικές Άλπεις, έψαλαν χθες το βράδυ τους Α΄ Χαιρετισμούς στον ναό του Αγίου Γεωργίου. Στο σχετικό βίντεο ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεράσιμος Σκαρτσής, ως γνήσιος Ζακυνθινός, αποδίδει τα "Χαίρε" του Υμνογράφου, κατά το ζακύνθιο μουσικό ύφος!

2 σχόλια:

π. Παναγιώτης Σπουργίτης είπε...

ΠΑΤΕΡΑ ΓΕΡΑΣΙΜΕ, ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΘΕΡΜΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑΝ ΑΠΟΔΟΣΙΝ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ!!!

π. Γεράσιμος από Grenoble (Γαλλία) είπε...

Μέσα από την ιστοσελίδα του "Νυχθημερόν" θα ήθελα να εκφράσω τις εκ μέσης καρδίας ευχαριστίες μου, προς τον λίαν αγαπητό συναδελφό και φίλο π. Παναγιώτη Σπουργίτη, εφημέριο του Καθεδρικού Ναού του Νησιού μας, για τις εγκάρδιες ευχές Του, και να Του αντευχηθώ καλή δύναμη στο υπόλοιπον του πνευματικού αγώνα, της περιόδου αυτής της Μ. Τεσσαρακοστής.
Χρόνια πολλά, κάθε ατομικό και οικογενειακό καλό.