e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Μια νέα ενοριακή εφημερίδα στη Ζάκυνθο


Με πολλή μεγάλη χαρά προβάλλουμε σήμερα μιαν αξιέπαινη προσπάθεια της ιστορικής Ενορίας της Φανερωμένης πόλεως Ζακύνθου και του Εφημερίου της Αρχιμανδρίτη Δανιήλ Μπιάζη (τού και νέου ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Ζακύνθου): Την έκδοση ενός καλαίσθητου ενοριακού εντύπου και μάλιστα τριμηνιαίας εφημερίδας, υπό τον τίτλο η Φανερωμένη

Στόχο έχει την προσέγγιση όλων των μελών του Εκκλησιαστικού Σώματος της πολυπολιτισμικής πλέον αυτής Ενορίας, κυρίως εκείνων που δεν έχουν στενή σχέση με το εκκλησιαστικό Γεγονός. Η εφημερίδα θα διανέμεται πόρτα-πόρτα και ήδη φιλοξενεί μικρά και ευθύβολα κείμενα ορθόδοξης πνευματικότητας και τοπικής ιστορίας.

Από τη θέση αυτή οφείλουμε να συγχαρούμε τον π. Δανιήλ για την ιδέα και την καλή του ποιμαντική διάθεση, ευχόμενοι η προσπάθειά του να φέρει εύχυμους καρπούς!

Για χάρη των απανταχού διαδικτυακών φίλων μας, καταχωρήσαμε ήδη στη Βιβλιοθήκη Παραθέματα Λόγου ολόκληρο το 1ο φύλλο, το οποίο μπορούν να διαβάσουν κάνοντας κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: