e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Φωτοθήκη από την χειροτονία και χειροθεσία του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Κονίδη

  Σήμερα το πρωί  
  Καθολικό της Μονής Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου  
  Φωτογραφίες: π. Π. Καποδίστριας  


































7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αξιος , Άξιος , Άξιος ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π . Σεραφίμ Κονίδης .
Ο τριαδικός Θεός δια πρεσβειών του Αγίου μας Θαυματουργού Διονυσίου να του δίνει δύναμη ούτως ώστε να ανταπεξέρχεται στις προκλήσεις που καλούμαστε οι κληρικοί να αντιμετωπίσουμε στην καθημερινή μας ζωή μέσα στην κοινωνία

Captain I Leftakis είπε...

Αξιος, Τρισαξιος, Πανταξιος.

ΟΜεγας Θεος και ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΑΦΕΝΤΗΣ να μας αξιωση να τον καμαρωσουμε και Δεσποτη

spyros είπε...

H Θεία Χάρις του Παναγίου Πνεύματος η τα ασθενή θερεπεύουσα και τα ελλείποντα αναπληρούσα

Modern Father είπε...

να του ευχηθούμε κάθε καλο και αγαθό στην ιερωσύνη του Χριστού της οποίας μέτοχος και διάκονος υπάρχει ο π.Σεραφείμ, άγιος Αρχιμανδρίτης, αδελφός αγαπητός, φιλάγαθος και φιλόξενος, ευπροσήγορος και ανεπίφθονος με τόσα πολλά χαρίσματα τα οποία όσο θα υπάρχουν στο πρόσωπο του θα χαίροντααι όσοι τον αγαπούν και θα τριβελίζοντααι όσοι φθονούν την χαρά του άλλου!

π. Γεράσιμος Grenoble είπε...

Μέσα από το Ννυχθημερόν Σου, π. Παναγιώτη, ζήσαμε και εμείς οι μακράν, την όντως ιερή στιγμή της εις πρεσβύτερον χειροτονίας και συνάμα εις αρχιμανδρίτην χειροθεσίας, του αγαπητού μας συν-αδελφού και φίλου π. Σεραφείμ Κονίδη.
Ερχομαι λοιπόν μεσα από το σάιτ Σου να εκφράσω προς τον π. Σεραφείμ τα θερμά μου συγχαρητήρια. Αναφωνώ και εγώ μαζί με τους φίλους και πατριώτες μας το: Άξιος! ευχόμενός Του και εις ανώτερα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΣ!ΑΞΙΟΣ!ΑΞΙΟΣ!Μακάρι ο Θεός να τον έχει πάντα καλά και να τον αξιώσει να γίνει και Αρχιεπίσκοπος Ελλάδος.ΑΞΙΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΣ!ΑΞΙΟΣ!ΑΞΙΟΣ!Φώναξαν όλοι συγκινημένοι εις την πρεσβύτερον χειροτονία του π. Σεραφείμ Κονίδη.Μακάρι να τον αξιώσει ο Θεός όχι μόνο Αρχιεπίσκοπο Ζακύνθου αλλά και Αρχιεπίσκοπο Ελλάδος.Αφού είναι ένα τόσο καλό παιδί και έχει τόση πίστη στο Θεό σίγουρα θα πάρει και αυτό το αξίωμα.ΑΞΙΟΣ!!!