e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Το 2ο φύλλο της ενοριακής εφημερίδας "η Φανερωμένη"


Κυκλοφορήθηκε αυτές τις ημέρες το 2ο οκτασέλιδο φύλλο της εφημερίδας Η Φανερωμένη (Ιουλίου - Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2011) της ομώνυμης ενορίας της πόλης Ζακύνθου, με την πρωτοβουλία του δραστήριου εφημερεύοντος Αρχιμανδρίτη Δανιήλ Μπιάζη, τού και Ιεροκήρυκα τής Μητροπόλεως Ζακύνθου.

Η ύλη του είναι προσεκτικά επιλεγμένη και στοχεύει στο να ψυχ-αγωγήσει ορθόδοξα τους ενορίτες τής Φανερωμένης και όσους άλλους το αναγνώσουν. Στο ανά χείρας φύλλο, εκτός από τον π. Δανιήλ, συμμετέχουν με γραφές τους ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας, ο Θεολόγος Διονύσιος Ζαφειρόπουλος και ο διηγηματογράφος Νιόνιος Μελίτας, ενώ υπάρχουν καίρια και ωραία αποσπάσματα από την αγιοπατερική σοφία.

Οι διαδικτυακοί φίλοι μας μπορούν να το δουν στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη μας, όπου μόλις αναρτήθηκε ολόκληρο. Μ' ένα κλικ εδώ.

1 σχόλιο:

apelef είπε...

Επαινετέα η προσπάθεια, προς πνευματική μόρφωση και καλλιέργεια! Ευχαριστούμε που δίνεται η ευκαιρία να το διαβάσουμε και από τον υπολογιστή μας! Καλή συνέχεια και δύναμη! Ευλογείτε πάντοτε Πατέρες!