e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

O ομιλητής της 3ης εκδήλωσης του "Αληθώς", who is who

Το ΑΛΗΘΩΣ, το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου της Ενορίας μας, παρουσιάζει -ως γνωστόν- την ερχόμενη Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011, ώρα 7.30 το βράδυ, αξιάκουστη ομιλία κοινωνιολογικού ενδιαφέροντος του κ. ΤΙΜΟΥ ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗ, με θέμα: "Η σύγκρουση και ο επαναπροσδιορισμός του ΕΓΩ και του ΕΜΕΙΣ για την διατήρηση της ταυτότητάς μας".

Λίγο πριν την εκδήλωσή μας, αξίξει ν' αναφέρουμε ποιος είναι ποιος ο ελλογιμότατος Ομιλητής, γέννημα και θρέμμα πάντως της Ενορίας μας!


Μικρό βιογραφικό του Τίμου Στραβοπόδη 

Γεννήθηκε στο Μπανάτο της Ζακύνθου και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Ζακύνθου. Σπούδασε κατ' αρχήν Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών και στη συνέχεια Πολιτικές Επιστήμες στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 1998 είναι Συντονιστής της Επιστημονικής Ομάδας του Κέντρου Πρόληψης της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Νομού Ζακύνθου Η ΣΤΟΡΓΗ.

Έχει εξειδικευθεί :
* Στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ), για θέματα πρόληψης της εξάρτησης. Ήταν υπεύθυνος για την διεξαγωγή τριών ερευνών για την ψυχοκοινωνική υγεία στο μαθητικό πληθυσμό στον Νομό Ζακύνθου, σε συνεργασία με το ΕΠΙΨΥ.
* Στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ), στη συστημική προσέγγιση.

Είναι παντρεμένος με την Άντα Ρούμπου και είναι πατέρας δύο αγοριών 15 και 17 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: