e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Εκδήλωση για τις Μεταμοσχεύσεις, η 9η δράση του Κέντρου Λόγου Μπανάτου «Αληθώς»


Το «ΑΛΗΘΩΣ», το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου της Ενορίας Μπανάτου, συνεχίζοντας τις δράσεις του, διοργανώνει σύναξη ευαισθητοποίησης για την αναγκαιότητα των Μεταμοσχεύσεων. 

Η εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 27 Μαΐου 2012, ώρα 8.30 το βράδυ, στον ναό της Παναγούλας Μπανάτου και θα περιλαμβάνει:
α) Διάλεξη από τον γιατρό – ερευνητή του Πανεπιστημίου Harvard κ. ΝΙΚΟ ΣΚΑΡΤΣΗ, με θέμα: «Μεταμοσχεύσεις: Επιτεύγματα και μελλοντικές προκλήσεις».
β) Ομιλία – παρουσίαση από τους γιατρούς νεφρολόγους τού Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου «Ο Άγιος Διονύσιος» κ.κ. ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ και ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΛΟΦΩΝΟ, με θέμα: «Η νεφρολογική υποστήριξη στη Ζάκυνθο».
Οι ομιλίες θα συνοδευτούν από προβολή εποπτικού υλικού, ενώ, αμέσως μετά, θα υπάρξει δυνατότητα συζήτησης.
Η βραδιά θα κλείσει με άσματα, που θα αποδώσει η Χορωδία του Πρωτοψάλτη Μπανάτου κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΝΔΗΛΑ.

Η παρουσία Σας θα προσδώσει μεγάλη χαρά στους συντελεστές του «ΑΛΗΘΩΣ», οι οποίοι μάλιστα Σάς ευχαριστούν εκ των προτέρων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: