e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Με αφιέρωμα στην θρησκευτικότητα τής Λαϊκής Μουσικής η 6η εκδήλωση του β΄ κύκλου «Αληθώς»


Το Κέντρο Λόγου Μπανάτου «ΑΛΗΘΩΣ», αν και δραστηριοποιείται στο Ιόνιο Πέλαγος, θεωρεί χρήσιμη και άκρως μορφωτική την ενασχόληση - γνωριμία με τα ιδιάζοντα στοιχεία, τα οποία συνθέτουν τoν λαϊκό Πολιτισμό και των άλλων διαμερισμάτων τής Ελλάδας.

Προς τούτο αφιερώνει την αμέσως επόμενη, 6η εκδήλωση του β΄ κύκλου των δράσεών του στην θρησκευτικότητα τής Λαϊκής Μουσικής του Αιγαίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013, ώρα 7 το βράδυ, στον ναό της Παναγούλας Μπανάτου, με θέμα:

«Σιγανά και ταπεινά άσματα του Αιγαίου
με θρησκευτικές επικλήσεις».

Ερμηνεύει, παίζει όργανα και σχολιάζει ο συνθέτης και εκπαιδευτικός ΝΙΚΟΣ ΓΡΑΨΑΣ. Συμμετέχει στα όργανα η μουσικός και εκπαιδευτικός ΕΙΡΗΝΗ ΒΥΘΟΥΛΚΑ.  

Η παρουσία των φίλων τού «ΑΛΗΘΩΣ» θα προσδώσει ιδιαίτερη χαρά στους διοργανωτές, οι οποίοι ευχαριστούν εκ των προτέρων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: