e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Για την αυριανή Πρωτοχρονιά στην Ενορία μας


Αύριο, Πρωτοχρονιά, εορτάζοντας την Περιτομή του Κυρίου και την μνήμη του Αγίου Βασιλείου, θα τελεσθεί στην Ενορία μας, στον ναό της Φανερωμένης Μπανάτου, η θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και η Δοξολογία για την είσοδό μας στο Νέο Έτος!

Στη συνέχεια, όπως καθιερώσαμε από πέρυσι, θα γίνει το κόψιμο της εορταστικής ζακυνθινής Κουλούρας, προς τιμήν κυρίως της Χορωδίας του ναού μας, αλλά και όσων εκκλησιαστούν, ενώ ο κάτοχος του "ηυρέματος" θα λάβει αναμνηστικό δώρο! 

Τέλος, θα γίνει η εγκατάσταση των νέων Εκκλησιαστικών Συμβούλων της Ενορίας και η επίδοση των διοριστηρίων, για τη νέα επιτροπική περίοδο, ήτοι από αύριο έως την 31η Δεκεμβρίου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια: