e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης στους Α΄ Χαιρετισμούς στην Ελληνορθόδοξη Ενορία του Βερολίνου

  Εσπέρας 7ης Μαρτίου 2014  
Ανταπόκριση: Βασίλης Τζέρπος










Σήμερα το απόγευμα, Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην Ακολουθία των Α´ Χαιρετισμών και απηύθηνε εγκάρδιους λόγους και ποιμαντικές παροτρύνσεις στους εκκλησιαζομένους ομογενείς της Ελληνικής Ορθόδοξης Ενορίας της Αναλήψεως του Κυρίου στο Βερολίνο

Ο Εφημέριος του ναού Αρχιμανδρίτης Εμμανουήλ Σφιάτκος ευχαρίστησε τον Σεβ. κ. Χρυσόστομο για την παρουσία του και τους στηρικτικούς λόγους του, ευχήθηκε δε να υπάρχουν συχνά στο Βερολίνο τέτοιες εκκλησιαστικές επισκέψεις, που να αποτελούν σύνδεσμο με τη μητέρα-πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: