e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Φωτο-στάσεις Ακαθίστου Ύμνου 2014 στον Ορθόδοξο Καθεδρικό του Αμμάν στην Ιορδανία

 Εσπέρας Παρασκευής, 4ης Απριλίου 2014, χοροστατούντος του οικείου Μητροπολίτου Σεβ. Φιλαδελφείας κ. Βενεδίκτου 










































Την Παρασκευή του Ακαθίστου Ύμνου (22-3/4-4-2014), πριν την ακολουθία, εν πομπή, υπό τους ήχους της μουσικής μπάντας των προσκόπων και με την συμμετοχή αγήματός τους, μεταφέρθηκε η θαυματουργός εικόνα της Παναγίας της Πορταΐτισσας από το παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου στον Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου Αμμάν. 

Ενώπιον της περίπτυστης Θεομητορικής Εικόνας εψάλη ο Ακάθιστος Ύμνος από τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Βενέδικτο. Μετά την Ακολουθία οι πρόσκοποι ήρθαν στην Μητρόπολη και ο Μητροπολίτης -εκτιμώντας την βοήθεια που προσφέρουν στην Μητρόπολη- μετέφερε τις πιο θερμές πατρικές ευχές του Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου, για να έχουν την Παναγία βοηθό στην ζωή τους. Εξέφρασε δε και τις προσωπικές του ευχαριστίες και τους προσέφερε ως δώρο μια τσάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: