e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου στο Μουσείο του Ισραήλ (Givat Ram / Ιερουσαλήμ)

 Σήμερα το πρωί 
Φωτογραφίες: ANA-MPA/GANP/DIMITRIOS PANAGOS


















Το Μουσείο του Ισραήλ, στην περιοχή Givat Ram της Ιερουσαλήμ, επισκέφθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος το πρωί της Δευτέρας 26 Μαΐου 2014. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πολιτιστικό ινστιτούτο του Ισραήλ, το οποίο ιδρύθηκε το 1965 και παρουσιάζει περίπου μισό εκατομμύριο εκθέματα, ανάμεσά τους και τα περίφημα Χειρόγραφα της Νεκράς Θάλασσας στην πτέρυγα Shrine of the Book

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη και τα μέλη της πατριαρχικής συνοδείας, ανάμεσά τους ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος και οι Μητροπολίτες Περγάμου Ιωάννης, Γαλλίας Εμμανουήλ, Ιταλίας Γεννάδιος, Πριγκηπονήσων Ιάκωβος, Σασσίμων Γεννάδιος και Τελμεσσού Ιώβ, υποδέχθηκε ο διευθυντής του Μουσείου, Τζέιμς Σνάιντερ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: