e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Για το 7ο τεύχος του περιοδικού "Ψυχής δρόμοι"


Κυκλοφορήθηκε αυτό τον καιρό το 7ο τεύχος (Μαΐου 2014) του καλού περιοδικού ΨΥΧΗΣ ΔΡΟΜΟΙ, το οποίο είχε την καλοσύνη να μας αποστείλει ο διευθυντής σύνταξης π. Βασίλειος Θερμός, ο και αγαπητός φίλος μας. 

Στο ανά χείρας τεύχος μπορεί ο αναγνώστης να αναγνώσει: "Υπερβαίνοντας τον φόβο του θανάτου. Οι απόψεις της υπαρξιακής ψυχολογίας του Irvin Yalom υπό το φως της εκκλησιαστικής παράδοσης" / "Η ικανότητα για συγχώρηση: ενδοψυχικές και αναπτυξιακές προοπτικές" / "Γιατί η θρησκεία γίνεται βίαιη; Μια ψυχαναλυτική εξερεύνηση της θρησκευτικής τρομοκρατίας" και άλλα πλείστα όσα ενδιαφέροντα και αξιανάγνωστα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: