e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Στιγμές από την πρόβα της εκδήλωσης για τον Άγιο Σπυρίδωνα στο αυριανό Δ4 "Αληθώς" [φωτογραφίες + video]

 Ναός Παναγούλας Μπανάτου | Μεσημέρι Σαββάτου, 29ης Νοεμβρίου 2014 











Ο π. Δημήτριος Κοσκινάς και το Κουαρτέτο Χαλκίνων Πνευστών από την Κέρκυρα έφθασαν από χθες στη Ζάκυνθο για την εκδήλωση περί του Αγίου Σπυρίδωνος, που ετοίμασε το Κέντρο Λόγου "Αληθώς", αύριο στον ναό της Παναγούλας Μπανάτου, στις 7 το βράδυ

Σήμερα το μεσημέρι όλοι μαζί οι καλεσμένοι μας βρέθηκαν στον Ναό μας για την καθιερωμένη και αναγκαία πρόβα τους. Εκεί τους αποτυπώσαμε επί το έργον! 

Αξίζει να αναφέρουμε τους νεαρούς Μουσικούς που απαρτίζουν το Κουαρτέτο: Στις τρομπέτες είναι ο Διονύσιος Μαρτίνης και ο Χρήστος Αρμενιάκος, στο τρομπόνι ο Αλέξης Αρταβάνης  και στην τούμπα ο Παναγιώτης Μπακόλας.

Θα τους απολαύσουμε αύριο βράδυ, λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: