Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Ι. Μ. Ζακύνθου. Είναι e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου. Οι κ.κ. δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα μόνο σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συγκεκριμένου συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

Εσπερίζοντας προς τιμήν των Αγίων Αγγέλων στο ομώνυμο Παρεκκλήσιο του Μπανάτου






Υπό καταρρακτώδη και ασταμάτητη βροχή και νότιους δυνατούς ανέμους, εσπερίσαμε μοναχικά πριν λίγο προς τιμήν των Αγίων Ασωμάτων, στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο τής Ενορίας μας, εδώ στο Μπανάτο, των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ, κτίσμα των Μεγάλων Ευεργετών μας κ.κ. Παναγιώτου και Αντωνίας Στραβοπόδη

Στον εν λόγω Ναό μας, αύριο, Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014, στις 8 το πρωί, θα αρχίσει ο Όρθρος και στη συνέχεια η Θεία Λειτουργία με Αρτοκλασία και επίκαιρη Ομιλία προς τιμήν των Αγίων Αγγέλων! Όλοι είσθε ευπρόσδεκτοι στην λατρευτική σύναξή μας!