e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Η Πρώτη του 2015 στη Μεγάλη Παναγιά Μυκόνου
































Με ασταμάτητη βροχή και ψύχος υποδεχθήκαμε εν πληθούση εκκλησία την πρώτη ημέρα του νέου έτους στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς. 

Μετά την Θ. Λειτουργία ευλογήσαμε την Αγιοβασιλειόπιτα της ενορίας μας και ευχηθήκαμε σε όλους τους παρευρισκομένους και συμπροσευχομένους αδελφούς μας χρόνια πολλά, ευλογημένα και ο νέος χρόνος να είναι γεμάτος από τις ευλογίες του Θεού. Ιδιαιτέρως ευχαριστήσαμε για την συνευχητική παρουσία του, τον αγαπητό μας υιό κατά πνεύμα κ. Στέλιο Μπρίγγο, Αντιπεριφερειάρχη και Έπαρχο Μυκόνου. 

Ο νεαρός Δημήτρης Κουσαθανάς βρήκε τον "τυχερό" αριθμό, μετά από κλήρωση και παρέλαβε το αναμνηστικό της ημέρας. Μετά την διανομή τής Αγιοβασιλειόπιτας και ενός ημερολογίου τσέπης, έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, μεταφέραμε την εικόνα του Αγίου Βασιλείου στο ομώνυμο ιερό παρεκκλήσιο του. 

Οι φωτογραφίες είναι του Αντώνη Κουτσούκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: