e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Στο Μέγαρο Μουσικής ο Πρωτοψάλτης Μπανάτου Δημήτρης Κάνδηλας και η Χορωδία "Το όνειρο του παιδιού"


Καταχειροκροτήθηκε χθες το βράδυ, Δευτέρα, 16η Φεβρουαρίου 2015, στο Μέγαρο Μουσικής (Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος) ο πρωτοψάλτης της Ενορίας μας και τραγουδιστής Δημήτρης Κάνδηλας, επικεφαλής της 40μελούς Χορωδίας "Το όνειρο του παιδιού". Στο πρώτο μέρος παρουσίασαν μελοποιημένα έργα Σολωμού και Κάλβου και παραδοσιακές καντάδες, με μαέστρο τον Κάνδηλα. Στο δεύτερο μέρος ο ίδιος ο μαέστρος απέδωσε μελοποιήσεις μεγάλων συνθετών και στιχουργών. 

Από τη θέση αυτή συγχαίρουμε τον Πρωτοψάλτη μας, όπως και τα μέλη της Χορωδίας, μερικά εκ των οποίων καλύπτουν περιστασιακά τις λειτουργικές ανάγκες της Ενορίας μας, αλλά και επενδύουν μουσικά κάποιες από τις δράσεις του Κέντρου Λόγου Μπανάτου "Αληθώς".



Δεν υπάρχουν σχόλια: