e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Κυριακή των Μυροφόρων 2015 στο Αμμάν της Ιορδανίας












Χθες, Κυριακή 26η Απριλίου 2015, ημέρα κατά την οποίαν η Εκκλησία μας τιμά τις Μυροφόρες Γυναίκες ο Σεβ. Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ. Βενέδικτος προέστη της Ευχαριστιακής συνάξεως στον Μητροπολιτικό Ναό Αμμάν. 

Στο τέλος της θείας Λειτουργίας τίμησε δεόντως τις κυρίες και δεσποινίδες που διακονούν εθελοντικά το πολύπλευρο έργο της τοπικής εκκλησιαστικής κοινότητας. Μετέφερε τις ευχές της Α. Θ. Μακαριότητος, του πατρός και Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ. κ. Θεοφίλου και τις παρεκάλεσε όπως συνεχίζουν να προσφέρουν με τον αυτό ζήλο και θάρρος τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό και ιεραποστολικό έργο της Εκκλησίας για το καλό των παιδιών Της κάθε ηλικίας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλαδελφείας

Δεν υπάρχουν σχόλια: