e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Πατριαρχικός Εσπερινός εντός του αρχαιολογικού χώρου της Εφέσου και επίσκεψη στο Σπήλαιο των Επτά Παίδων [φωτογραφίες + videos]

Απόγευμα 7ης Μαΐου 2015, στον Ναό της Παναγίας, μέσα στον αρχαιολογικό χώρο. Ο χοροστατών Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος για μιαν ακόμη φορά στην Έφεσο, όπου εψάλη εόρτιος Εσπερινός προς τιμήν του Ηγαπημένου Μαθητού. Μεταξύ των συμπροσευχομένων διακρίνονται οι Μητροπολίτες Γέρων Περγάμου Ιωάννης, Ελευθερουπόλεως Χρυσόστομος και Σηλυβρίας Μάξιμος. Στο πλαίσιο αυτό ο Πατριάρχης επισκέφτηκε το Σπήλαιο των Επτά Παίδων των εν Εφέσω, συνοδευόμενος από τον τοπικό Δήμαρχο, τον οποίο μάλιστα επισκέφτηκε εθιμοτυπικά στο γραφείο του.





































Δεν υπάρχουν σχόλια: