e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων σε Σύναξη των Ιερέων της Ιορδανίας στο Αμμάν | لقاء غبطة البطريرك ثيوفيلوس مع الكهنة في الأردن ٢٠١٥

Σήμερα, 25 Μαΐου 2015, στο Αμμάν. Συμμετείχαν όλοι οι ορθόδοξοι Ιερείς της Ιορδανίας, ήτοι και των δύο μητροπολιτικών επαρχιών, νότου και βορρά: Της Μητροπόλεως Φιλαδελφείας υπό τον κ. Βενέδικτο και της Αρχιεπισκοπής Πέλλης υπό τον κ. Φιλούμενο. Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος συνοδευόταν από τον Γέροντα Αρχιγραμματέα της Σιωνίτιδος Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχο, ενώ στο γεύμα παρέστη και ο Ιορδανός Μητροπολίτης Χαρτούμ και πάσης Νουβίας κ. Νάρκισσος (του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας). 




























Δεν υπάρχουν σχόλια: