e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης ευχαριστεί για τις ευχές στα ονομαστήριά του


Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος είχε τα ονομαστήριά του στις 13 Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποίαn ο ορθόδοξος κόσμος τιμά τη μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, ευχαριστεί εκ βαθέων τους πολυπληθείς φίλους και αδελφούς, γνωστούς και άγνωστους, οι οποίοι έσπευσαν να του αποστείλουν ευχετήρια μηνύματα ή εόρτιες επιστολές.

Όπως από ετών έχει δηλώσει ο ίδιος, μετά την παραίτησή του από την μητροπολιτικό θρόνο της Ζακύνθου, δεν τού είναι πλέον εύκολο να ευχαριστήσει προσωπικά τον καθένα, εμπλεκόμενος εκ νέου σε κυκεώνα αλληλογραφίας. Συνεπώς, μες από αυτήν εδώ την ανακοίνωση, εκφράζει ευγνώμονα συναισθήματα, προσευχόμενος για την ψυχοσωματική ευρωστία πάντων και πασών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: