e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: "Αποτρόπαιο έγκλημα που πλήττει τα ιδανικά της δημοκρατίας"


Τη βαθύτατη οδύνη του προς τον πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα κ. Christophe Chantepy εκφράζει σε συλλυπητήρια επιστολή του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. 

“Είμαστε συγκλονισμένοι με την απάνθρωπη αυτή τρομοκρατική ενέργεια που συνιστά πλήγμα για τον ανθρώπινο πολιτισμό”, αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Ο Αρχιεπίσκοπος εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στις οικογένειες των αθώων θυμάτων της φίλης χώρας Γαλλίας και, καταλήγει στην επιστολή του, με την ευχή "να είναι τα τελευταία θύματα ενός παράλογου και αποτρόπαιου εγκλήματος που πλήττει πάνω απ᾽ όλα τα ιδανικά της δημοκρατίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: