e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Έκτακτη συμμετοχή του μουσικού σχήματος "Magnifique" στο χριστουγεννιάτικο "Αληθώς"


Ήδη ανακοινώσαμε στους φίλους του Κέντρου Λόγου "Αληθώς" για την προ-Χριστουγεννιάτικη βραδιά που ετοιμάζουμε, για την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015, στις 7 το βράδυ, στην γνωστή ευρυχωρία του Ναού της Παναγούλας Μπανάτου, με γενικό θέμα "Τα παιδιά της Προσφυγιάς" και θεολογικό υπόβαθρο το υμνογραφικό "Σήμερον ο Άναρχος άρχεται".

Το νέο που έχουμε να προσθέσουμε είναι ότι εκτάκτως θα συμμετάσχει το Μουσικό Σχήμα Πνευστών του νησιού "Magnifique", αποδίδοντας εορταστικά ακούσματα των Χριστουγέννων. 

Το σχήμα αποτελείται από τους εξής μουσικούς: Νίκος Μυλωνάς - τρομπέτα, Διονύσης Μαρούδας - τρομπόνι, Ιωάννης Μαρούλης - γαλλικό κόρνο, Νικόλαος Τράνακας - κρουστά, Νικόλαος Σούλης - κλαρίνο, Χαρά Αντιόχου - κλαρίνο και Ειρήνη Γιακουμέλου - κλαρίνο. 

Ευχαριστούμε τους συντελεστές του σχήματος για την αυθόρμητη πρότασή τους να συμμετάσχουν στη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία μας, δηλώνουμε μάλιστα προς κάθε κατεύθυνση ότι το Μορφωτικό Κέντρο της Ενορίας μας είναι πάντοτε ανοικτό για συμμετοχές των πολιτιστικών σχημάτων στις δράσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: