e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Δολοφονήθηκε η 41χρονη συγχωριανή μας Μαρία Κοντονή-Crumb στη Νέα Υόρκη

Ένα άγριο έγκλημα συνέβη χθες εις βάρος μιας συγχωριανής μας, που διέμενε στο Long Island της Νέας Υόρκης. Πρόκειται για την 41χρονη Μαρία Κοντονή-Crumb, την οποία δολοφόνησε ο 44χρονος σύζυγός της Rombert Crumb και τραυμάτισε την 16χρονη κόρη τους Τίφανι, μπροστά στα μάτια τού 12χρονου γιου τους.

Η Μαρία ήταν κόρη του καλού Μπανατιώτη και Ενορίτη μας Τάκη Κοντονή του Νικολάου, ο οποίος διαμένει τα τελευταία χρόνια στην Αμερική, πηγαινοέρχεται όμως στο γενέθλιο χωριό μας, το Μπανάτο. Τελευταία αναχώρησε από την Ελλάδα την 1η Οκτωβρίου 2016.

Σε αυτές τις περιπτώσεις είμαστε φειδωλοί ως προς την ανακοίνωση τέτοιων δύσκολων και αποτρόπαιων ειδήσεων, όμως προβαίνουμε στην δημοσίευση, επειδή ο ίδιος ο πατέρας της δολοφονηθείσης έκανε πριν από λίγο την εξής ανάρτηση στο facebook. Γράφει συγκεκριμένα ο Τάκης στη σελίδα του: "Maybe you have heard on the news that my daughter princess Maria Kontonis-Crumb was murdered last night by her husband. My family is grieving this terrible tragedy, we are taking care of the children. Please pray for our family." [μετάφραση: "Ίσως έχετε ακούσει στις ειδήσεις ότι η κόρη μου πριγκίπισσα Μαρία Κοντονή-Crumb δολοφονήθηκε χθες το βράδυ από το σύζυγό της. Η οικογένειά μου είναι θλιμμένη γι' αυτήν την τρομερή τραγωδία και φροντίζουμε τα παιδιά. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε για την οικογένειά μας."].

Ανατρέχοντας στα αμερικανικά ΜΜΕ, παραπέμπουμε τους αναγνώστες μας, για περισσότερες πληροφορίες περί του εγκλήματος, στον ιστότοπο DAILY NEWS | NEW YORK, σχετικό άρθρο: "Man, 44, kills wife, stabs daughter at Long Island home before leading cops on car chase ending in flames".

Εμείς, όλοι οι συνεργάτες του ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ, συλλυπούμαστε τους τεθλιμμένους γονείς, αδελφό και τα παιδιά της Μαρίας Κοντονή, προσευχόμενοι για την ανάπαυσή της εν ειρήνη. 

[Στη φωτό ανωτέρω, η Μαρία με τον πατέρα της Τάκη Κοντονή. Κατωτέρω, η Μαρία με τον σύζυγο και φονέα της Robert Crumb. Πηγή: facebook]





Δεν υπάρχουν σχόλια: