e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Θυρανοίξια του νέου Ορθόδοξου Καθεδρικού Ναού στο Lagos της Νιγηρίας




Την Κυριακή 7 Μαΐου θα τελεσθούν από τον Σεβ. Μητροπολίτη Νιγηρίας κ. Αλέξανδρο, τα Θυρανοίξια του νέου Καθεδρικού Ναού της Αναστάσεως του Κυρίου στο Λάγκος. 

Ο Ναός θεμελιώθηκε τον Φεβρουάριο του 2012 από τον Μακαριώτατο Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρο B΄ και αποτελεί ευγενή χορηγία του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη. 

Στην τελετή προσεκλήθησαν να παρευρεθούν ο Ρωμαιοκαθολικός Αρχιεπίσκοπος του Λάγκος, ο Επίσκοπος-Έξαρχος του Πατριαρχείου των Μαρωνιτών στην Νιγηρία, εκπρόσωποι άλλων δογμάτων, διπλωμάτες κλπ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: