e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Τιμώντας Θεόφιλο τον Μαραμπελιώτη, τον 18χρονο ποπολάρο Νεομάρτυρα της Ζακύνθου


Πρωί Κυριακής Ζ΄ Ματθαίου, 23 Ιουλίου 2017, στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου, όπου βρίσκεται Εικόνα του προ-εορταζόμενου Νεομάρτυρα της Ζακύνθου, Θεοφίλου του Μαραμπελιώτη. 
     Τον λειτουργό Εφημέριο π. Παναγιώτη Καποδίστρια πλαισίωσαν οι Ιεροψάλτες κ.κ. Δημήτριος Κάνδηλας, Ιωάννης Κλάδης, Ιωάννης Καραβάνης, Σπυρίδων Σαρατσένος και Σωτήριος Στραβοπόδης. 
     Έγινε Αρτοκλασία, ο δε Εφημέριος ομίλησε για τον νεαρό Άγιο Νεομάρτυρα, ο οποίος θα μπορούσε να αποτελέσει το υπόδειγμα ήθους και γενναιότητας, παρρησίας και πίστης όλων των σύγχρονων, ανέστιων και φεϊσμπουκρατούμενων, νέων μας.















































Δεν υπάρχουν σχόλια: