e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο Κάμπου "Παναγιώτης Χιώτης" για τη νέα σχολική χρονιά 2017-18


Πρωί Δευτέρας, 11ης Σεπτεμβρίου 2017, στο Δημοτικό Σχολείο Κάμπου "Παναγιώτης Χιώτης", στο Μπανάτο Ζακύνθου. Ο τελέσας τον Αγιασμό Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας ευχήθηκε στους μικρούς μαθητές καλή χρονιά, με εμπιστοσύνη στον αγωνιώδη αγώνα των γονέων και στην υπερπροσπάθεια των δασκάλων τους. 
     Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Αρκαδίων κ. Ιωάννης Κόκλας και ο Πρόεδρος Μπανάτου κ. Τιμόθεος Ελ. Στραβοπόδης. Ο Διευθυντής του μεγάλου αυτού και πολυπληθούς Σχολείου κ. Ευάγγελος Αγγελούσης απηύθυνε λόγους αγάπης προς τα παιδιά, κυρίως προς τα πρωτάκια! Έψαλε ο ιεροψάλτης κ. Ιωάννης Κλάδης.
[Φωτογραφίες: Νίκος Αρβανιτάκης]
























Δεν υπάρχουν σχόλια: