e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού 2017 στον Ναό της Φανερωμένης εν Βανάτω Ζακύνθου


Πρωί Πέμπτης, 14ης Σεπτεμβρίου 2017, στον Ναό της Φανερωμένης Μπανάτου, έγινε η Ευχαριστιακή Σύναξη της Ενορίας μας και -στο τέλος της- η Τελετή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. Συμμετείχε ικανοποιητικό εκκλησίασμα.
     Ο λειτουργός Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας ομίλησε για την "αλεξικεραυνική" δύναμη του Σταυρού του Κυρίου Ιησού, ενώ έψαλαν οι Ιεροψάλτες μας κ.κ. Δημήτριος Κάνδηλας και Ιωάννης Κλάδης, συμπαραστατούμενοι από τους βοηθούς τους κ.κ. Σπυρίδωνα Σαρατσένο, Διονύσιο Μούσουρα και Αντώνη Κάνδηλα. Παρέστη, συμπροσευχόμενος και κοινωνών των Αχράντων Μυστηρίων, ο αγαπητός συνενορίτης μας συνταξιούχος Ιερέας π. Ιωάννης Ζαρκάδης.  
[Φωτογραφίες: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας]




































































Δεν υπάρχουν σχόλια: