e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Μια Ελληνίδα Μοναχή σώζει παιδιά του δρόμου στην Ινδία [video]







 

Μια Ελληνίδα Μοναχή, η αδελφή Νεκταρία Παραδείση, διακονώντας στην Ινδία, σώζει παιδιά φτωχά κι ορφανά. Τα σπουδάζει και πολλά από αυτά απέκτησαν πτυχία, έκαναν μεταπτυχιακά και τώρα προσφέρουν -διδάσκοντας- τη βοήθειά τους!!!!!! Η αδελφή Νεκταρία εδώ και εικοσιπέντε (25) χρόνια αγωνίζεται για τις ζωές των κοριτσιών -αλλά και κάθε ορφανού- στο Μπακεσουάρ της Ινδίας.

Σημειωτέον ότι το ιεραποστολικό έργο στην Ινδία τελεί κάτω από τις πτέρυγες της Μητρός Εκκλησίας (Οικουμενικού Πατριαρχείου) και με την ευλογία του οικείου Μητροπολίτου Σεβ. Σιγκαπούρης κ. Κωνσταντίνου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: