e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Εορτάζοντας τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου 2018 στο Μαπούτο της Μοζαμβίκης


Κυριακή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, 25η Μαρτίου 2018, στον Καθεδρικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μαπούτο. Λειτούργησε ο οικείος Επίσκοπος Θεοφ. Μοζαμβίκης κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος από τον αυτόχθονα Εφημέριο π. Χρήστο Σιτόε. 
     Ακολούθησε η Δοξολογία για την εθνική εορτή της Ελλάδας, ψάλλοντας εντέλει τους εθνικούς ύμνους της Ελλάδας και της Μοζαμβίκης. Παρέστη ο Πρόξενος της πατρίδας μας στη Μοζαμβίκη κ. Γεράσιμος Μαρκέτος. 
     Επίσκοπος, Εφημέριος, Πρόξενος και Λαός συναντήθηκαν ακολούθως για κέρασμα στην αίοθυσα του Ναού, όπου έκοψαν τούρτα-έκπληξη για τα γενέθλια του Επισκόπου, προσφορά του Ιερέα και του προσωπικού. 


























Δεν υπάρχουν σχόλια: