e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Ευχαριστιακή Σύναξη για την Αγία Παρασκευή στον Ναό της Φανερωμένης Μπανάτου


Πρωί Πέμπτης, 26ης Ιουλίου 2018, στον Ναό της Φανερωμένης Μπανάτου, τιμήσαμε καθηκόντως την Αγία Οσιοπαρθενομάρτυρα Παρασκευή. 
     Εκκλησιάστηκε μια Εικόνα Της προερχόμενη από μιαν οικία της Ενορίας, ενώ μια άλλη ευσεβής οικογένεια προσέφερε την Αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών του σπιτικού αυτού. 
     Κάμποσοι Ενορίτες μας, όπως και άνθρωποι από τα πέριξ χωριά, λειτουργήθηκαν και κάποιοι από αυτούς μετέλαβαν των Αχράντων Μυστηρίων.
     Στο τέλος της θείας Λειτουργίας έγινε Τρισάγιο για την ανάπαυση των αδικοχαμένων, πυρί τελειωθέντων συμπατριωτών μας στην Αττική.
[Φωτογραφίες: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας]
































Δεν υπάρχουν σχόλια: