e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Ο Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄ θα χοροστατήσει απόψε στον Εσπερινό της Κοιμήσεως και τον Επιτάφιο της Παναγούλας εν Βανάτω Ζακύνθου


Απόψε, παραμονή Δεκαπενταύγουστου, στις 8 το εσπέρας, στον πανηγυρίζοντα Ναό της Παναγούλας Μπανάτου, κατά τον πανεπίσημο Εσπερινό της Μεταστάσεως της Θεοτόκου και τον Επιτάφιό Της, θα χοροστατήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ.κ. Διονύσιος Δ΄. 

Κατά την διάρκεια της Ακολουθίας θα ευλογηθούν Αρτοκλασίες, θα ψαλούν τα Εγκώμια "Αι γενεαί πάσαι..." και θα εναποτεθεί το πάνσεπτο "σώμα" της Κεκοιμημένης Μητέρας στον ιερο Επιτάφιό Της!

Όσοι πιστοί, προσέλθετε, για να τιμήσουμε την "μεθισταμένην προς την ζωήν" Θεομήτορα, παρόντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: