e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

70ετηρίδα του Συλλόγου Μουσικοφίλων Πέραν ΚΠόλεως στον Ναό της Αγ. Τριάδος Ταξείμ [video]


Σάββατο εσπέρας, 1ης Δεκεμβρίου 2018, στον Ναό της Αγίας Τριάδος Σταυροδρομίου έγινε Αναστάσιμος Εσπερινός, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου Α΄. 

Έψαλε η Χορωδία του Συνδέσμου Μουσικοφίλων Πέραν, υπό την διεύθυνση του Άρχοντος Πρωτοψάλτου της Μ.τ.Χ.Ε. Παναγιώτου Νεοχωρίτου, και η Χορωδία του εν Αθήναις Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως, υπό την διεύθυνση του Άρχοντος Μουσικοδιδασκάλου της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Δημοσθένους Παϊκόπουλου. 

Ακολούθησε επετειακή εκδήλωση, για τα 70 χρόνια του Συνδέσμου Μουσικοφίλων Πέραν, αφιερωμένη στη μνήμη του αοιδίμου Μητροπολίτου Πέργης κυρού Ευαγγέλου Γαλάνη, πάλαι ποτέ Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου. 

Την επίκαιρη ομιλία έκανε ο  Μέγας Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου π. Γεώργιος Τσέτσης. Ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών και χαιρετισμός του Βαρθολομαίου, η δε εκδήλωση έκλεισε με τον Πολυχρονισμό του Πατριάρχου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: