e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Βραχυκύκλωμα στο καμπαναρίο της Φανερωμένης Μπανάτου




Συνέβη απόψε, λίγο μετά τις 9.30 μ.μ.: Βραχυκύκλωμα στο καμπαναρίο του Ναού της Φανερωμένης μας, εδώ στο Μπανάτο της Ζακύνθου. 

Στο εσωτερικό, πυρακτώθηκε ο πίνακας του ρεύματος και δημιούργησε μικρής έκτασης φωτιά, πολύ και πυκνό καπνό, έντονη δυσοσμία, εξαιτίας της οποίας υποψιάστηκαν οι περίοικοι και ειδοποίησαν τόσο την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όσο τον Εφημέριο και τα Μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου. 

Η προσέγγιση ήταν πολύ δύσκολη, λόγω του καπνού, αλλά οι άνδρες της Πυροσβεστικής, που κατέφθασαν πολύ γρήγορα με δύο οχήματα, έσωσαν την κατάσταση. Τους ευχαριστούμε θερμά!

Τέλος καλό, όλα καλά!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: