e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Απεβίωσε ο Παναγιώτης (Τάκης) Αβούρης, ιδιοκτήτης του Ναού της Βαγγελίστρας Μαριναίικων Βανάτου


Απεβίωσε σήμερα (2.1.2019) ένας επιπλέον γόνος της Ενορίας του Μπανάτου, μόνιμος κάτοικος εν ζωή πόλεως Ζακύνθου. Πρόκειται για τον σεβαστό σε όλους μας Παναγιώτη (Τάκη) Αβούρη, υιό Δημητρίου, ιδιοκτήτη του Ναού της Βαγγελίστρας Μαριναίικων Βανάτου, ο οποίος εξεδήμησε προς Κύριον, σε ηλικία 90 χρόνων, μετά από μακρά ασθένεια. 

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί αύριο, Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019, ώρα 2.30 μ.μ., στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου των Ξένων και από εκεί στο Νότιο Κοιμητήριο πόλεως Ζακύνθου

 Από την θέση αυτήν εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια, τόσο στην πολυαγαπητή μας και ευγενική σύζυγό του Έλλη και στα καλά παιδιά του, για την απώλειά τους. Αιωνία η μνήμη του. Η ευχή του ας συνοδεύει όλους τους οικείους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: