e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Εορτάζοντας τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, με Δοξολογία για το 1821, στον Μητροπολιτικό Ναό Ζακύνθου


Πρωί εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, 25ης Μαρτίου 2019, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου των Ξένων πόλεως Ζακύνθου. 
     Αρχιερατική Λειτουργία και Δοξολογία για την εθνική παλιγγενεσία του 1821, προεστώτος του οικείου Ποιμενάρχου Σεβ. Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄και παρεστώτος του Σεβ. Μητροπολίτου Δωδώνης κ. Χρυσοστόμου. 
     Παρόντες ήταν η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου, ο Βουλευτής Ζακύνθου κ. Σταύρος Κοντονής και όλοι οι τοπικοί άρχοντες, εκλελεγμένοι ή επίδοξοι. 
     Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο κ. Παναγιώτης Γ. Δρογγίτης, Διευθυντής του Γυμνασίου Βανάτου.
[Φωτογραφίες: Γιώργος Χρυσικόπουλος]




















































Δεν υπάρχουν σχόλια: