e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

"Οδεύοντας προς το Θείο Πάθος". Στιγμές από τη Συναυλία της Χορωδίας "Η Φανερωμένη" [φωτογραφίες + video]



Βράδυ Μεγάλης Δευτέρας, 22ας Απριλίου 2019, στον περικαλλή Ναό της Πεφανερωμένης πόλεως Ζακύνθου, για την καθιερωμένη Μεγαλοβδομαδιάτικη Συναυλία της Χορωδίας "Η Φανερωμένη", η οποία συμπληρώνει φέτος τριάντα χρόνια από την ίδρυσή της. 
     Παρόντες ήταν οι Σεβ. Μητροπολίτες Δωδώνης κ. Χρυσόστομος και Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, από πλευράς δε τοπικών αρχών ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λευτέρης Νιοτόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικόλαος Τσίπηρας κ. ά..
     Τη Χορωδία διηύθυνε επάξια ο μουσικός κ. Σταμάτης Φιλιακός. 
     Για την ευπρέπεια και την ευταξία του Ναού είχε μεριμνήσει άριστα ο άξιος Εφημέριος της Ενορίας Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Κονίδης.
[Φωτο-ανταπόκριση: Γιώργος Χρυσικόπουλος]



































Δεν υπάρχουν σχόλια: